EXPOPHARM 2011 FUARI KOSGEB YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ HAKKINDA

6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında Almanya/Düsseldorf’da EXPOPHARM ULUSLAR ARASI ECZACILIK FUARI’ na katılacak ve KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteğinden yararlanacak meslektaşlarımızın KOSGEB ile ilgili işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. KOSGEB tarafından istenen belgeler arasında olan “Ticaret Sicili” ile ilgili görüşmeler devam etmektedir; “Ticaret Sicili” ile ilgili gerekli evraklar ve duyuru görüşmeler sonuçlanınca yapılacaktır.

KOSGEB Veri Tabanı’na kayıtlı olmayan meslektaşlarımızın öncelikle EK-1’de yer alan işlemleri tamamlayarak 2010 yılı KOBİ Beyannamesini doldurmaları ve KOSGEB'e teslim etmeleri gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra EK-2, EK-3 ve EK-4 evraklarını doldurmaları, kaşe ve imza yapılarak tarihsiz olarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

KOSGEB Veri Tabanı’nda 2010 Yılı KOBİ Beyannamesi onaylı olan meslektaşlarımızın EK-2, EK-3 ve EK-4 evraklarını doldurmaları, kaşe ve imza yapılarak tarihsiz olarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Evraklar Odamız tarafından topluca teslim edileceğinden 2 Eylül 2011 Cuma gününe kadar evrakların teslim edilmesi önemle duyurulur.

22 Ağustos 2011     Okunma Sayısı : 7148     Yazdır