TEŞEKKÜRLER....

Sevgili Meslektaşlarım,

Adana Eczacı Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu 24-25 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleşti.  Seçim sonucu oluşan Odamız kurulları siz meslektaşlarımıza hizmet üretmek için belirlendi. Yeni dönemde bölge temsilcilerimizin, denetçi eczacılarımızın ve diğer komisyonlarımızın görev dağılımının tamamlanması ile yepyeni kadrolarımız oluşmuş olacak.

Meslek örgütlerinde adaletli bir temsiliyetin yan yana durabilmekle, iletişimle, bilgilendirmeyle, paylaşımla, emek verme kültür ve bilinciyle oluştuğunu biliyoruz. Tüm bu mesleki algı ve örgütlülük kültürümüzün kamusal alanlardaki sosyal sorumluluklarımızda vücut bulan sivil toplum geleneğimize ışık tutup, yolumuzu aydınlatacağına olan inancımız sonsuzdur.

Şahsım ve yol arkadaşlarım adına bizim oluşturduğumuz yapıya oy veren-vermeyen tüm meslektaşlarıma genel kurul ve seçim günü gösterdikleri yoğun ilgi ve katılım için en samimi duygularımla teşekkürü bir borç bilirim.

Bundan sonraki zorlu dönemde sizlerin güveninizi, desteğinizi ve dostluğunuzu arkamızda hissettiğimizi belirtir; “Birlikte Yönetelim” ilkesinden yola çıkarak ortak oluşturacağımız yapıda tüm meslektaşlarımın görev ve sorumluluk alacağına olan inancımı yeniler, sonsuz şükran ve saygılarımı sunarım.

YÖNETİM KURULU ADINA

BAŞKAN