GÜNCELLENDİ....EXPOPHARM 2012 MÜNİH FUARI HAKKINDA

10-13 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Münih Kentinde 2012 Expopharm Uluslararası Eczacılık Fuarı düzenlenmektedir.
Uluslararası Eczacılık Fuarında mesleğimizin gelişimi ve değişimi yönündeki çalışmaları izleme ve yurtdışındaki meslektaşlarımızla fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalanacaktır.
Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 29 Haziran 2012 Cuma günü akşamına kadar Odamıza isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Kontenjan sınırlı olup uçak ve otel rezervasyonları için kesin katılım sağlayacak eczacılarımızın Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.
KOSGEB Desteği yeterli katılım sağlanınca alınabilmektedir. Fuara katılmak isteyen üyelerimiz gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra KOSGEB' den %50 destek alma imkânları vardır. KOSGEB ile ilgili gerekli bilgiler ve evraklar daha sonra bildirilecektir. KOSGEB Yurt dışı fuar desteği sadece eczane sahibi için sağlanmaktadır. Dileyen meslektaşlarımız eşleri ile de katılabilirler.(KOSGEB Desteği eşleri kapsamamaktadır.)
Expopharm Münih 2012
Uluslararası Eczacılık Fuarı
10 - 13 Ekim 2012 Münih, Almanya

Sektör
Tıp Teknolojisi, Sağlık, Eczacılık
Ana Ürün Grupları
Eczacılıkla İlgili Ürünler, Eczane Ürünleri, Mağaza Kurulumu, Donanım, Hizmetler, Danışmanlık Hizmetleri, Kozmetikler, Beslenme, Hijyen Ürünleri

Fuar web sitesi adresi : http://www.expopharm.de/
EXPOPHARM 2012 MÜNİH
MÜNİH – PRAG –  VİYANA
10 EKİM 2012 – 15 EKİM 2012
5 GECE / 6 GÜN

1.   GÜN : ADANA- İSTANBUL – MÜNİH:

2.GÜN: MÜNİH –FUAR ZİYARETİ 11 Ekim 2012 Sabah kahvaltı sonrası 09:00 ‘da otel lobisinde buluşarak Münih Fuar alanına hareket, tüm fuar alanında stand ziyaretleri ve ikili iş görüşmeleri yapılması

3.GÜN:MÜNİH- PRAG 12 Ekim 2012 Sabah kahvaltı sonrası 09:00 ‘da otel lobisinde buluşarak Münih Fuar alanına hareket, 09:30 ‘da Alman Eczacılar Birliği (ABDA) ile toplantı ve ikili iş görüşme programına katılım, 13:00 da Prag’a hareket edilmesi

4.GÜN:MÜNİH- PRAG
Prag’da örnek eczanelerin ziyaret edilmesi

5.GÜN: - PRAG–VİYANA
Viyana’da örnek eczanelerin ziyaret edilmesi

6. GÜN: VİYANA-İSTANBUL-ADANA

FİYAT TABLOSU
İki kişilik odada kişibaşı paket tur ücreti
1.189 €
Tek kişilik oda konaklama farkı
   200 €

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
·        THY ile ADANA başlangıç ve bitiş olmak üzere gidiş-dönüş tarifeli sefer, ekonomi sınıf uçak bileti
·        MÜNİH de 2 Gece , PRAG da 2 Gece, VİYANA'da 1 Gece  4* Otellerde oda kahvaltı konaklama
·        Tur boyunca gruba tahsis edilmiş özel otobüsler
·        Expopharm Münih 2012 Fuar Giriş bileti
·        Zorunlu seyahat sağlık sigorta paketi
·        Resmi görüşmeler için salon kullanımı
·        Resmi heyet ziyaretleri için transfer hizmetleri
·        Alan vergileri
·        Türkçe Rehberlik Hizmetleri
·        Alan Otel Alan transferleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR
·        Vize ücreti (125 €)
·        Öğle ve akşam yemekleri
·        Kişisel harcamalar
·        Yurt dışı çıkış harcı (15 TL)
·        5 akşam yemeği (toplam 100 € )

TUR PROGRAMININ AYRINTILARINI ODAMIZDAN ALABİLİRSİNİZ.

19 Haziran 2012     Okunma Sayısı : 6924     Yazdır