TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

19 – 20 Eylül 2015 tarihlerinde Adana Eczacı Odası Olağan Seçimli Genel Kurulumuzu hep birlikte gerçekleştirdik.

Sizlerin tercihleri ile oluşan Adana Eczacı Odası Kurulları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siz değerli meslektaşlarımız için hizmet üretmeye devam ederken ilaç ve eczacılık alanında yaşanan sıkıntıların çözümüne katkı sağlamaya ve halk sağlığı adına mücadele etmeye devam edecektir.

Tüm bunlarla birlikte, yeni oluşan Yönetim Kurulumuzun önceki dönemlerde olduğu gibi sağlığı, ilacı, eczacılığı ve eczacıyı önceleyen bakış açısının ve bunun sonucu oluşturduğu Adana Eczacı Odası ve Türk Eczacıları Birliği politikalarının kişisel beklentilere yer vermeksizin aynı şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz.

Bu anlamda öncelikle Genel Kurulumuza katılarak bizlere güç ve destek veren tüm meslektaşlarımıza, önceki dönem kurul ve komisyonlarımız ile bölge temsilcisi ve denetçi eczacı olarak görev yapan meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.

01 Ekim 2015     Okunma Sayısı : 4707     Yazdır