2018 CEZAEVİ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri ( E TİPİ – F TİPİ- AÇIK CEZAEVİ) ve ilçelerdeki cezaevleri için sözleşme yenileme süresi 01.06.2018 Cuma gününe kadar olup,  Odamız tarafından Kuruma teslim edilebilmesi için E tipi- F tipi ve Açık Cezaevi ile ayrı ayrı sözleşme yapılıp, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar sözleşme yapılması gerekmektedir. Sözleşmeler toplu olarak Odamız tarafından 01.06.2018 tarihinde kuruma teslim edilecektir.

E Tipi- F Tipi ve Açık Cezaevi limitleri ve sıralı liste müracaat eden eczane sayısına göre daha sonra belirlenecek olup, (belirlenmiş olan limitlerde azalma veya artış olabilecektir) şu anda 2017 yılında oluşturulan liste devam etmektedir. 2017 yılında sözleşme imzalayıp, sırası gelmeyen ve Mayıs ayında reçete karşılamış Eczacılarımızın 2018 yılı sözleşmesini de imzalaması gerekmektedir. Yenileme süresinden sonra eczane açan meslektaşlarımız sıralamanın sonuna ilave edilecektir.

Sözleşme fiyatı 50 TL’dir.

24.05.2018 tarihinden itibaren sözleşmeler Odamızdan temin edilebilir.

Sözleşmesini Odamızda dolduracak meslektaşlarımızın kaşe getirmesi önemle duyurulur.

Sözleşme yenileyecek meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi

2-   Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (yeni açılan eczaneler hariç)

3-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

4-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

5-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilebilir.)

İlk kez sözleşme imzalayacak meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Kimlik Fotokopisi ( T.C numarası ile birlikte)

2-   Ruhsat Fotokopisi

3-   İmza Sirkülerinin noter onaylı örneği

4-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

5-   Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form ( yeni açılan eczaneler hariç)

6-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

7-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilebilir.)

23 Mayıs 2018     Okunma Sayısı : 1990     Yazdır