GÜNCELLENDİ--İKİNCİ ECZACI YARDIMCI ECZACI ÇALIŞTIRACAK ECZACILARIMIZIN DİKKATİNE.

Değerli Meslektaşlar,

Mevzuatımıza göre 2018 yılı için 2017 yılı KDV hariç yıllık hasılat tutarı 3.553.800TL ve reçete sayısı 80.000 üzerinde olan eczacılarımız ikinci eczacı; kılavuz ve kriter çalışmaları devam etmekte olan belli bir ciro aralığındaki eczacılarımız da yardımcı eczacı çalıştırmak zorundadırlar.

Hem ikinci eczacı/yardımcı eczacı çalıştırmak zorunda olan eczacılarımızın hem de zorunluluğu olmasa bile eczanesinde eczacı ile birlikte çalışmak isteyen meslektaşlarımızın faydalanabileceği destekler ile ilgili Yönetim Kurulumuz KOSGEB Adana İl Müdürlüğü yetkilileri ile görüşme yapmıştır. KOSGEB Genel Destek Programları içinde 50.000 TL’ye kadar Nitelikli Eleman Desteği sağlanmaktadır.

KOSGEB Adana İl Müdürü Sayın Mücahit Alper KARCI’nın da katılacağı toplantı ile KOSGEB’in hem Nitelikli Eleman Desteği hem de eczacılarımızın faydalanabileceği desteklerle ilgili ayrıntılı bilgi verilecektir.

Bilgilendirme toplantısı 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat: 12.30’da Odamız Ecz. Ali AYSAN toplantı salonunda yapılacak olup,

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

22 Haziran 2018     Okunma Sayısı : 12468     Yazdır