İŞKUR Desteği ile Nitelikli Eczane Çalışanı Eğitimi Hakkında

Değerli Meslektaşlar,

Yönetim Kurulumuz, uzun zamandan bu yana eczanede çalışacak personel bulunmaması, sıkıntı yaşanması nedeniyle bir eğitim programı ile ilgili çalışmalar yapmıştır. Eğitim programı ile ilgili eğitim konuları belirlenmiş, eğitim müfredatı Meslek Yüksek Okulu tarafından onaylanmış ve İŞ-KUR ile %20 istihdam garantili olarak protokol imzalanmıştır. 140 saati teorik, 160 saati eczanede mesleki eğitim olarak gerçekleşecek eğitim saat 15:00-21:00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır. Eğitim kontenjanı 15 kişidir. Eğitim sırasında katılımcıların yol giderleri İŞ-KUR tarafından kırtasiye giderleri Adana Eczacı Odası tarafından karşılanacaktır. Programa en az lise mezunu, eczanede çalışmaya istekli, sigortalı olmayan İŞ-KUR’a kayıtlı kişiler başvurabilecektir. Başvuruların tamamlanmasından sonra 17 Aralık 2018 tarihinde İŞ-KUR ve Adana Eczacı Odası tarafından eğitim için 15 kişi seçilecektir.  Eğitim 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Odamızda başlayacak olup meslektaşlarımız tarafından verilecektir.  Eğitime katılabilecek ve eğitim almasını istediğiniz en az lise mezunu, eczanede çalışmaya istekli, sigortası olmayan aday kişileri başvuru için İŞ-KUR’a yönlendirebilirsiniz.

İŞKUR KURS NUMARASI:727459

04 Aralık 2018     Okunma Sayısı : 2219     Yazdır