Türk Telekom Statik IP Kampanyası Süre Uzatımı Hakkında

Değerli Meslektaşlar,

TEB tarafından yayımlanan duyuru ile;

Statik IP temin koşulları ile ilgili olarak, Türk Telekom tarafından eczacılara özel uygulanan kampanya koşullarında değişiklik yapıldığı konusunda meslektaşlarımız ve Bölge Eczacı Odalarımızdan yapılan bildirimler doğrultusunda, Türk Telekom yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirilerek, kampanyanın mevcut koşullarla devam etmesi talep edilmiştir.

Türk Telekom firmasından veya başka bir hizmet sağlayıcıdan internet hizmeti alan meslektaşlarımızın, Statik IP kampanyasından daha uygun koşullarda yararlanabilmeleri için Birliğimiz tarafından yapılan görüşmeler sonucunda, Eczacılara Özel Statik IP Kampanyası 31 Ocak 2019’a kadar uzatılmıştır.

Kampanya hakkında bilgilendirme aşağıdaki şekilde olup, tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Türk Telekom Sabit İnternet Hizmetimize Yeni GelenEczanelere Statik IP Ayda Sadece 6,9 TL

Türk Telekom Sabit İnternet Hizmetimizi Mevcutta Kullanan Eczanelere Statik IP Ayda Sadece 8,9 TL

Kampanya Başvurusu İçin Gerekli Evraklar:

• Eczacıların Türk Eczacıları Birliğinden almış oldukları ECZACI Kartları eğer kart yok ise BÖLGE ECZACI ODASI onaylı yazı (Mevcutta Eczacı Kartı Olmayan Eczacılar; ilgili Bölge Eczacı Odası'ndan aldıkları onaylı yazı ile başvurabilirler.)
  • Ek Hizmet Talep Formu (Türk Telekom Ofis'lerinden temin edilmektedir.)
  • Kampanya Taahhütnamesi (Türk Telekom Ofis'lerinden temin edilmektedir.)

Türk Telekom Statik IP Kampanyası Süre Uzatımı Hakkında

03 Ocak 2019     Okunma Sayısı : 1265     Yazdır