ADANA ECZACI ODASI ANAOKULU BİTİYOR.

Adana Eczacı Odasının 50. Yılı anısına 19 Mayıs 2007 tarihinde yapımına başlanan Anaokulumuz bitme aşamasına gelmiştir.

Sadece biz eczacıların kendi katkılarıyla bitirilmesini arzu ettiğimiz Anaokulumuzu önümüzdeki yarıyıl başlangıcında hizmete açmayı planlamaktayız.

22 Eylül tarihinde yapılan Olağan Seçimli Genel Kurulumuzda alınan karar gereği, üyelerimizin ödemesi gereken anaokulu katkı payı, okul inşaat bedelinin ancak %50’sini karşılamaktadır. Geçtiğimiz süreç içinde bazı meslektaşlarımız katkıda bulunmuş; bu kutsal emekte bize güç vermişlerdi.

Katkılara  devam edilmesine özellikle ihtiyacımız olduğunu bir kez daha hatırlatarak; meslektaşlarımızın eğitime yapılan bu kutsal desteğe duyarlı yaklaşacağına olan inancımızla saygılar sunarım.

ANAOKULU KOMİSYONU

09 Kasım 2007     Okunma Sayısı : 2209     Yazdır