BALCALI TEVZİ BÜROSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

Bilindiği üzere, 2000 yılından bu yana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi içerisindeki Adana Eczacı Odası Reçete Tevzi Bürosu’nda; ilgili prosedür gereği Sosyal Güvenlik Kurumlarına bağlı yatan hasta reçetelerinin tevzii ve onayı ile kan ürünü-hemofili reçetelerinin onayı yapılmakta idi.

SGK ile Maliye Bakanlığı’nın ilgili genelgeleri gereği 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren “Yatan Hasta” reçetelerinin hastane eczanesi tarafından karşılanması gerekmektedir. Bu anlamda Ç.Ü.Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi içerisinde bulunan AEO Reçete Tevzi Bürosunun faaliyetleri 25 Ocak 2008 tarihi itibari ile durdurulacaktır.

28 Ocak 2008 tarihinden itibaren, kan ürünü-hemofili reçeteleri Adana Eczacı Odası Hizmet Binasında onaylanacaktır.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

24 Ocak 2008     Okunma Sayısı : 3289     Yazdır