E LOGOSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

E-Logolu ışıklı tabela ile ilgili sizlerden odamıza gelen talepler doğrultusunda EGAŞ Eczane Gereçleri A.Ş. ile bir dizi görüşme yapılmıştır. Konunun detayları aşağıdaki gibidir;

• Adana Eczacı Odası üyeleri için E-Logolu ışıklı tabela fiyatı montaj aparatları ile birlikte KDV dahil 350,00.YTL.’dir. Ancak montaj fiyata dahil değildir.
  • Tabela, kargo ile gönderilecek olup, teslimat sırasında herhangi bir hasar olup olmadığı kontrol edilecektir. Hasar var ise bir tutanak düzenleyip kargo ile iade edilmelidir. Tabelanın gidiş gelişlerinde kesinlikle kargo ücreti ödenmeyecektir.
  • Üretici firmadan kaynaklanabilecek her türlü hata 2 (iki) yıl garanti kapsamındadır.
  • Sipariş vermek isteyen meslektaşlarımızın 350,00.YTL’lik tabela bedelini; İş Bankası Farabi Şubesi (Şube Kodu 4240) 0369981 nolu hesaba havale ücreti ödemeden yapmaları, havaleye ait banka dekontu, eczacı adı, eczane adı, eczane adresi, eczane telefonu, vergi dairesi, T.C. kimlik numarası bilgilerini de 0 312 286 74 31 nolu Fax’a göndermeleri önemle duyurulur.

27 Mart 2008     Okunma Sayısı : 2645     Yazdır