ECZANE NAKİLLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık Şube Müdürlüğü’nden odamıza gelen yazı ile, İl dahilinde gerçekleşen bazı nakillerde eczacıların İl sağlık Müdürlüğü’ne müracaat etmeksizin yer değiştirdikleri ve ruhsatsız işyerlerinde izinsiz faaliyet göstermeye başladıkları belirtilmiştir.

Eczanesini nakletmek isteyen meslektaşlarımızın öncelikle nakil işlemleri ile ilgili web sayfamızda yer alan belgelerle odamıza başvurmaları, odamızdan alınacak uygunluk belgesi ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü’ne müracaat edip yürütülecek ruhsat işlemlerinin tamamlanmasından sonra faaliyete geçmeleri gerekmektedir.

İlgili işlemlerini yaptırmadan faaliyete geçen eczaneler hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yasal işlem başlatılacağı ve ruhsatsız işyerlerinin kapatılacağı bildirilmiştir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

19 Aralık 2007     Okunma Sayısı : 2451     Yazdır