"ECZANE TEKNİSYEN EĞİTİMİ" HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız ve eczane teknisyenlerimiz;

Günümüzde mesleğimiz; hem bilimsel hem de teknolojik açıdan; değişen, gelişen ve yenilenen konumdadır.

Bu nedenle; en büyük yatırımın insan eğitimi olduğu inancıyla, Adana Eczacı Odası ve Adana Eczane Teknisyenleri derneği ile ortaklaşa olarak Teknisyen Eğitim Programı düzenlenmiştir.

Bu eğitimde; ağırlıklı olarak Bilgisayar, Bütçe Uygulama Talimatı, İletişim, Eczacılık Etiği konularında dersler yer alacaktır.

Başlangıçta 15’er kişilik 2 sınıf oluşturulacak ve dersler hafta sonu Teknisyenler Derneğinde verilecektir.

Eğitim kontenjanı her eğitim döneminde 30 kişi ile sınırlı olup %50’si dernek üyelerine ayrılacaktır. Başvurular öncelik sırasına göre ve kurul tarafından değerlendirilecektir.

Eğitim sonunda; başarılı olan teknisyenlere odamız ve derneğimizce bir sertifika verilecektir.

Mazeretsiz devamsızlıklarda kayıt silinecektir.

Başvuru tarihi 01-25 KASIM arasındadır.

Başvuru:    Adana Eczacı Odası
                Adana Eczane Teknisyenleri Derneği

Kayıt formu ekte yer almaktadır.

EK DOSYALAR

kayitformu.doc