Meslektaşlarımızın Avantajlı Bireysel Emeklilik Planları ve Hayat Sigortası Planları Hakkında

TEB tarafından yapılan duyuru ile;

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Türk Eczacıları Birliği Artı Sigorta, sigortacılığın birçok alanında meslektaşlarımıza özel ve ayrıcalıklı hizmetler vermektedir.

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası Şirketleri ile yaptığımız kurumsal anlaşmalar gereği oluşturulan avantajlı Grup Emeklilik ve Hayat Planlarından, meslektaşlarımızın kendileri ve yanı sıra eş ve çocukları yararlanabilmektedir.

Meslektaşlarımızın, Avantajlı Bireysel Emeklilik Planları ve Hayat Sigortası planları ile ilgili detaylı bilgi alabilecekleri; mevcut sözleşmeleri ile ilgili her türlü soru ve talepleri için görüşebilecekleri kişilerin iletişim bilgileri, yazımızın ekinde yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve üyelerinizin bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz. Uğur Elik

Sayman

İletişim bilgileri için tıklayınız.

22 Temmuz 2024     Okunma Sayısı : 320     Yazdır