Sosyal Güvenlik Kurumuna Ek Fatura Düzenlenmesi Hakkında

TEB tarafından yapılan duyuru ile;

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında 18/03/2024 tarihinde 2024/1 Sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Ek Protokol’ü imzalanmış olup, Protokol’de ekonomik düzenlemelerin yer aldığı 3.4 maddesinin yürürlük tarihi 01/10/2023 olarak belirlenmişti.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, Medula Sisteminde, gerekli düzenleme tamamlanmış olup, Medula Eczane Sistemi üzerinde açılan Ek Fatura bölümünden, ilgili fatura dönemi seçilerek, mahsuplaşma işlemi için EK FATURA düzenlenebilmektedir.

Ek fatura düzenlendikten sonra, meslektaşlarımızca ilgili Kurum taşra teşkilatına (SSGM’ye) teslim edilebilecek ve Kurum taşra teşkilatlarınca (SSGM’ler tarafından) hemen işleme alınarak, protokolde yer alan ödeme süresi ve sıra beklenmeksizin ödemeleri gerçekleştirilecektir.

Kurum tarafından Medula Sisteminde yayımlanan duyuru ekteki şekildedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Medula Ek Fatura düzenleme işlem adımlarına ulaşmak için tıklayınız.

12 Temmuz 2024     Okunma Sayısı : 355     Yazdır