SSK SÖZLEŞME UZATIMI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sosyal Sigortalar Kurumu ile TEB arasında 09.05.2006 tarihinde imzalanan 1 yıllık sözleşmenin süresi 15.05.2007 tarihinde dolacaktır.

Konu hakkında T.C.Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı SSK İlaç ve Eczacılık Daire Başkanlığınca TEB'e gönderilen 11.05.2007 tarihli yazı gereğince Kurum yetkilileri ile görüşme yapılarak, mevcut sözleşmenin süre uzatma işleminin 45 (Kırkbeş) gün ile sınırlandırılması sağlanmıştır.

Eczacılarımız, 09.05.2006 tarihinde imzalanan ve halen uygulamada bulunan Protokol'ün "IV.Uygulanacak Esaslar" bölümünün 1.maddesindeki esaslar doğrultusunda,2006 satış hasılatı üzerinden uygulayacakları eczacı indirim oranını (2006 Yılı Protokolü eki ECZANE BİLGİ FORMU) bağlı oldukları Vergi Dairesinden onaylatarak kendilerine tanınan tek bir hak ile 15.05.2007 günü başlangıcında provizyon sistemine,her türlü sorumluluk kendilerine ait olmak üzere kayıt ettireceklerdir.
SSK Sağlık İşleri Adana İl Müdürlüğünden gelen yazı gereği;
Üyelerimizin, Vergi Dairelerine onaylattıracakları, aşağıda ekler kısmında bulunan,"ECZANE BİLGİ FORMU" ile birlikte,kendileri tarafından doldurulacak ve yine aşağıda ekler kısmında bulunan  "Sözleşme Uzatımı" Belgesi , SSK Sağlık İşleri İl Müdürlüğüne teslim edilmek üzere,25/05/2007 tarihine kadar Adana Eczacı Odasına iletmesi gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Not: Satış Hasılatı Girişini http://emek.emekli.gov.tr/EczaneHasilatGiris/ linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2007     Okunma Sayısı : 5220     Yazdır