SUT'UN UYGULANMASI ESNASINDA YAŞANAN SIKINTILARIN KURUMA AKTARILMASI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Odamıza 17.07.2007 tarihinde TEB'den gelen  yazı ile
;

"25.05.2007 tarih, 26532 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği (SUT)’nin uygulanması, faturalandırma, raporların düzenlenmesi, ilaçların ödenme koşulları vb. konularda eczacıların yaşamış olduğu sıkıntıların çözülebilmesi amacıyla, Kurum’un
www.sgk.gov.tr adresinden sıkça sorulan sorular ve duyurular bölümünde gerekli açıklamalar yer almaktadır. Ancak buradaki açıklamalarla çözüme kavuşturulamayan konularda, eczacıların yaşamış olduğu sıkıntılar Birliğimiz aracılığı ile Kuruma aktarılacaktır.

Bu itibarla, üyelerinizin yaşadığı ve tarafınıza aktarılan sorunların Kurum’a iletilmek üzere Odanızca derlenerek, Odanıza iletilmiş olan adrese bildirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Ecz.Sertaç ÖZMEN
Genel Sekreter"

TEB'in yukarıdaki duyurusu gereği, konuya ilişkin sıkıntıların TEB'ne iletilmek üzere odamıza yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.
Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

17 Temmuz 2007     Okunma Sayısı : 3776     Yazdır