TÜRK TELEKOM REÇETELERİNİN KARŞILANMASI HAKKINDA

Odamıza Türk Telekom'dan gelen 30/06/2006 tarih ve 15999 sayılı yazı ile;

T.C.Emekli Sandığı Java Reçete Kontrol Programının; Türk Telekom Genel Müdürlüğünce kullanımına ilişkin personel kütük oluşturma çalışmaları ile Türk Telekom Genel Müdürlüğünce söz konusu programın kullanımına ilişkin eğitim çalışmalarının tamamlandığı bildirilmiştir.

01.07.2006 tarihi itibariyle; anlaşma yapan eczacı meslektaşlarımızın Türk Telekom Genel Müdürlüğü personeli ve bakmakla yükümlü oldukları aile bireylerine ait reçeteleri,T.C. Emekli sandığı Java Reçete Kontrol Programı üzerinden provizyon alarak karşılamaları gerekmektedir.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü Ünitelerine ait "Saymanlık Kodları"; odamız web sayfasının "İŞLEMLER" bölümündeki "E.S.KURUM KODLARI" başlığı adı altında yer almaktadır.

06 Temmuz 2006     Okunma Sayısı : 3113     Yazdır